Resultaten voor punt makelaars zijdebalen

punt makelaars zijdebalen
punt makelaars - UW VBO Makelaar.
Ons team in Zwolle bestaat uit vier zeer betrokken en enthousiaste zelfstandige makelaars. Wij lopen een aantal stappen harder dan de concurrentie en zijn van s morgens vroeg tot s avonds laat voor u beschikbaar. Ons kantoor bestaat al langer dan 15 jaar en is gevestigd in de levendige wijk Assendorp.
punt makelaars - 2018 Open Makelaars.
Als makelaar Arnhem, makelaar Nijmegen en makelaar Ulft bewijst Open makelaars de grootste makelaar in de omgeving te zijn. De vestigingen Arnhem, Nijmegen en Ulft zorgen voor een sterke positie als 13e makelaar van Nederland en tevens de grootste makelaar van Gelderland aldus vastgoedactueel.nl.
punt makelaars - Hoekstra van Eck Makelaars.
Wij van Hoekstra van Eck Makelaars adviseren de makelaars van Hoekstra van Eck Alkmaar. Maar ja, wij zijn dan ook overtuigd van onze makelaars en niet geheel onpartijdig. Gelukkig worden wij ook vaak beoordeeld. We worden zelfs het vaakst van de makelaars beoordeeld in bijna alle gebieden waar we werkzaam zijn.
punt makelaars - Makelaar Utrechtse Heuvelrug.
Ons kantoor is al ruim 20 jaar actief in de makelaardij met als drijvende kracht Kees Patist, makelaar in hart en ziel. Wij staan voor helderheid en transparantie en zijn geen standaard makelaar. Het onderscheidend vermogen van de NVM makelaar: Als NVM Makelaar Zeist word je continue opgeleid en geschoold.
De Westertoren Zijdebalen Fase IIB Utrecht Woont.
Zijdebalen dankt zijn naam aan de voormalige buitenplaats met zijn prachtige tuin aan de Vecht. De nieuwe woonwijk bestaat uit vier woonblokken met in totaal bijna 500 woningen. De verscheidenheid in woningtypes zorgt voor een aantrekkelijk aanbod. De nieuwe Utrechtse wijk komt tot leven, want fase 1 wordt binnenkort bewoond. Na een succesvolle verkoop van de eerdere fases is het tijd voor fase IIb, het laatste woonblok met 51 schitterende stadsappartementen, verdeeld over 4 bijzondere appartementengebouwen. De variatie van appartementen is bijzonder groot. Bouwnr Status Woonoppervlakte. Kamers Prijs Meer. Verkocht onder voorbehoud. Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend. Ligging op de kaart. utrecht utrecht-noordwest 1. Meer over de wijk. Makelaar DIVAPRO Independent Real Estate Professional. 3581 RR UTRECHT. 0610917551 Stuur ons een e-mail Bezoek onze website. Makelaar Punt Makelaars BV.
courtage makelaar
Start verkoop Zijdebalen fase IIa te Utrecht Zijdebalen.
De bouw van de eerste twee woonblokken is in volle gang waarbij de eerste woningen eind 2016 worden opgeleverd. Aan het eind van dit jaar zullen de eerste bewoners van Zijdebalen hun intrek nemen. Fase IIa zal eind dit jaar van start gaan.
makelaar bunnik
Verkocht: Bouwnummer Bouwnr. 4056 3513 Utrecht funda.
4 kamers 3 slaapkamers Aantal badkamers. 2 badkamers en 1 apart toilet Badkamervoorzieningen. Ligbad, 2 douches en toilet Aantal woonlagen. A Wat betekent dit? Stadsverwarming en gehele vloerverwarming Warm water. Bekijk alle kenmerken Betrokken makelaar. Punt Makelaars Utrecht. Toon telefoonnummer Bel 030-2737464.
online makelaar
Woningen Zijdebalen.
Zijdebalen, de nieuwe woonwijk aan de rand van de historische binnenstad in Utrecht, krijgt steeds meer vorm. De feestelijke start van de eerste twee van in totaal vier woonblokken vindt binnenkort plaats. De vier woonblokken van Zijdebalen omvatten zon 500 woningen, met een opvallende verscheidenheid in woningtypes.
makelaar bunnik
Zijdebalen Berichten Facebook.
Interesse, neem dan contact op met Punt Makelaars 030-2737464. Utrecht Bouwt: Zijdebalen, wonen op de drempel van het Stadshart De Utrechtse Internet Courant. Op een unieke locatie in Utrecht, aan de Vecht en op rand van het historische centrum, ontstaat een nieuwe woonwijk: Zijdebalen.
ooms makelaar
Home Zijdebalen.
Zijdebalen ligt centraal op de oude Bemuurde Weerd en is dus van oudsher onlosmakelijk onderdeel van het centrum van de stad. Winkels, caf├ęs, restaurants, musea, de grachten en werfkelders, je vindt ze allemaal op loopafstand van Zijdebalen. ENJOY THE GOOD LIFE.
makelaarskosten
Zijdebalen Fase IIb. foto-media. foto-media. icon-ov. icon-scholen. icon-winkels. icon-medisch.
Neem contact op met onze makelaar. Punt Makelaars Utrecht. Stuur een e-mail. Zijdebalen fase IIb. Is een ontwikkeling van Zijdebalen. Dit project wordt gebouwd met SWK garantie. Wij zijn lid van. De NVM is de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen.
courtage makelaar

Contacteer ons